eksisteret siden 2002

Privat og erhverv

God kvalitet og service

Se prisliste for telte her


​Hos Festbutikken & Vemmelev Festudlejning lægger vi gerne telt til din fest. Vi er Vestsjællands første autoriserede teltopstiller.

Vi tager os gerne af opsætningen af teltet, men tilbyder også vores hjælp og assistance, hvis du selv ønsker at deltage. Fra vores base uden for Slagelse kører vi over hele Sjælland og tilbyder vores ekspertise i forbindelse med teltudlejning og teltopstilling.

Alt i telte til din begivenhed

​Med et stort udvalg af telte i forskellige størrelser og opbygninger – med og uden gulv – står vi gerne klar med råd og vejledning om, hvilken telttype der er ideel til dit arrangement. 

Har du behov for belysning og varme, klarer vi naturligvis også det.

Kontakt din teltudlejning i Slagelse på telefonnummeret i bunden af siden for at høre mere eller udfyld kontaktformularen og få et tilbud.

Mere information om teltudlejning

​Vores teltudlejning fungerer på den måde, at du kontakter os på telefon eller email og ikke via bestillingssiden. Få også gerne et gratis tilbud ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi kan træffes på telefon 57 82 07 19, hvor vi står til rådighed med mere information om teltudlejning til en lang række kunder i området omkring Slagelse, Sorø samt på resten af Sjælland.​

​Ikke opsat, der stiller kunden 2 mænd til rådighed som hjælper med at stille det op sammen med min mand.

Kontakt Festbutikken

Få et uforpligtende tilbud til din fest. Vi svarer hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 26590663


Medlem af Brancheforeningen 

Danske Festudlejere