eksisteret siden 2002

Privat og erhverv

God kvalitet og service

Leje af borde og stole tilbydes

Festbutikken & Vemmelev Festudlejning tilbyder leje af borde og stole. Fra vores base uden for Slagelse leverer og afhenter vi over hele Sjælland. Du har også selv mulighed for at tage hånd om transporten i nogle sammenhænge. Kontakt os her eller udfyld nedenstående for at finde den ideelle løsning til dit arrangement.

Vi står for rammerne for din fest

Rammerne for en fest, hvad end den skal afholdes i lokaler eller i et telt, sætter af og til begrænsninger for interiøret. Så står du og mangler det rette at placere dine gæster ved, så står vi klar med et​ udvalg. 

Hos os kan I leje borde, og vi tilbyder blandt andet:

 • Standardborde
 • Runde borde
 • Caféborde
 • Haveborde​

 • Udlejning af stole

  ​Det er vigtigt, at dine gæster har noget at sidde på og noget at sidde ved. Vi tilbyder derfor en lang række forskellige stole – både hvad angår pris, komfort og udseende.​​

  Mere information om leje af borde og stole​

  Er du på udkig efter at leje borde og stole i nærheden af Sorø, Slagelse eller på resten af Sjælland, er vi din oplagte samarbejdspartner. Klik her for at se mere om bestilling og priser.

  Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 57 82 07 19 for information om leje af andet end borde og stole. Vi står klar med udstyret til din fest.

  Få et uforpligtende tilbud til din fest her. Vi svarer hurtigst muligt.

  Endelige bestillinger foretages her

   
   
   
   
  Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  Kontakt Festbutikken

   
   
   
   
  Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  CVR: 26590663


  Medlem af Brancheforeningen 

  Danske Festudlejere