eksisteret siden 2002

Privat og erhverv

God kvalitet og service

Leje af borde og stole tilbydes

Festbutikken & Vemmelev Festudlejning tilbyder leje af borde og stole til fester. Fra vores base i Vemmelev uden for Slagelse leverer og afhenter vi over hele Sjælland. Vi har blandt andet også betjent mange kunder i Sorø. Du har også selv mulighed for at tage hånd om transporten i nogle sammenhænge. Kontakt os her eller udfyld formularen her på siden for at finde den ideelle løsning til dit arrangement.

Vi står for rammerne for din fest

Rammerne for en fest, hvad end den skal afholdes i lokaler eller i et telt, sætter af og til begrænsninger for interiøret. Så står du og har brug for leje af borde og stole til gæsterne, der passer perfekt til festlokalerne, så står vi klar med et​ stort udvalg. Vi kan desuden også være behjælpelige med teltudlejning, hvis du har brug for det.

Hos os kan du leje flere forskellige slags borde, og vi tilbyder blandt andet:

 • Standardborde
 • Runde borde
 • Caféborde
 • Haveborde​

 • Udlejning af stole

  ​Det er vigtigt, at dine gæster har noget at komfortabelt og praktisk at sidde på. Vi tilbyder derfor en lang række forskellige stole – som adskiller sig i forhold til pris, komfort og udseende.​​

  Få mere information om leje af borde og stole​

  Er du på udkig efter leje af borde og stole i nærheden af Sorø, Slagelse eller et andet sted på Sjælland? Så er vi din oplagte samarbejdspartner. Klik her for at se mere om bestilling og priser. Her kan du også se vores udvalg af borde og stole til leje.

  Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 57 82 07 19 for information om leje af andet end borde og stole. Vi står klar med udstyret til din fest.

  Få et uforpligtende tilbud til din fest her. Vi svarer hurtigst muligt.

  Endelige bestillinger foretages her

   
   
   
   
  Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  Kontakt Festbutikken

   
   
   
   
  Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  CVR: 26590663


  Medlem af Brancheforeningen 

  Danske Festudlejere