eksisteret siden 2002

Privat og erhverv

God kvalitet og service

​Serviceudlejning til dit behov

Leje af service til fester

Små detaljer som tallerknernes form kan være med til at sætte prikken over i’et på den perfekte borddækning til festen. Hos Festbutikken & Vemmelev Festudlejning tilbyder vi serviceudlejning, der matcher dit behov. Vi har hjulpet mange kunder i et stort område med leje af service til fester. Fra Sorø til Slagelse og mange andre steder her i det vestsjællandske. Uanset hvor du har brug for serviceudlejning på Sjælland, kan vi dog hjælpe dig. Har du også brug for et telt til festen? Så kan vi også hjælpe, og du kan læse meget mere om vores teltudlejning her.

I vores serviceudlejning kan du blandt andet vælge mellem:

  • Tallerkner/porcelæn
  • Glas
  • Bestik
  • Fade
  • Skåle
  • Lysestager
  • Brødkurve
  • Og hvad du ellers måtte have brug for

​Når det gælder glas, tallerkner og bestik kan du vælge blandt forskellige typer, og med vores leje af service til festen, kan du således komme til at sætte dit eget personlige præg på borddækningen.

Vi står for levering og opvask ved serviceudlejning

​Det skal være nemt at leje service til festen. Derfor tilbyder vi også både levering samt opvask i forbindelse med serviceudlejning. Du skal derfor ikke bruge tid på at hente servicen på selve festdagen eller tænker over opvasken dagen efter, når du benytter vores tilbud om leje af service til fester.

Kontakt os og lej service til festen

​Du er ikke engang nødt til at kontakte os i forbindelse med serviceudlejning. Klik her for at se vores udvalg og efterfølgende bestille. Det er både nemt og bekvemt at bestille vores leje af service online, og du kan gøre det døgnet rundt – lige når det passer dig. På bestillingssiden kan du desuden også se priserne på vores store udvalg.

Kontakt Festbutikken

Få et uforpligtende tilbud til din fest. Vi svarer hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 26590663


Medlem af Brancheforeningen 

Danske Festudlejere