eksisteret siden 2002

Privat og erhverv

God kvalitet og service

Teltudlejning til bryllup eller anden fest​

Festtelte udlejes til mange anledninger

For priser, Klik her

Hos Festbutikken & Vemmelev Festudlejning tilbyder vi leje af festtelte til en god pris. Vi har mange års erfaring og er faktisk Vestsjællands første autoriserede teltopstiller, ligesom vi er autoriseret og godkendt af Teknologisk Institut. Vi tager os gerne af hele opsætningen af teltet, men tilbyder også vores hjælp og assistance, hvis du selv ønsker at være med til at stille op – f.eks. hvis der er tale om telt til bryllup, konfirmation, fødselsdagsfest og meget andet.

Vores forretning ligger i Vemmelev, mellem Slagelse og Korsør, hvor vi ofte hjælper kunder, men vi har også mange kunder i blandt andet Sorø. Vi kører dog gerne ud på hele Sjælland og tilbyder vores ekspertise i forbindelse med teltudlejning og opstilling af festtelte.

Er du interesseret i priser, kan du se dem her.

Leje af telt til bryllup i haven

Med et stort udvalg af telte i forskellige størrelser og opbygninger, står vi gerne klar med råd og vejledning om, hvilket telttype der er ideel til dit arrangement. Det kan bl.a. være leje af telt med gulv eller leje af partytelt til festen. Derudover har vi også telte med panorama tag, gavl og side, der giver mulighed for et flot, naturligt lysindfald, som bidrager til den helt rigtige stemning.

Har du behov for belysning og varme i teltet, klarer vi naturligvis også det. Vi kan eksempelvis opstille infrarøde lamper, der gør det muligt at afholde fester i teltet uanset vejret og på alle tider af året.

Det er meget populært at leje telt til bryllup. Et bryllup i et festtelt i haven skaber en hyggelig, hjemlig og afslappet stemning. Det giver også mulighed for at skræddersy arrangement lige, som man gerne vil have det.

Ring og hør mere om teltudlejning

Vores teltudlejning fungerer på den måde, at du kontakter os på telefon eller e-mail – og ikke via bestillingssiden. Du kan også få et gratis tilbud på leje af et festtelt ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi kan træffes på telefon: 57 82 07 19 eller e-mail: info@festbutik.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med teltudlejning i form af telt til bryllup eller andet.

​Ikke opsat, der stiller kunden 2 mænd til rådighed som hjælper med at stille det op sammen med min mand.

Kontakt Festbutikken

Få et uforpligtende tilbud til din fest. Vi svarer hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 26590663


Medlem af Brancheforeningen 

Danske Festudlejere